Proef Italiaanse sferen

Proef Italiaanse sferen

Assortiment Likeuren , Grappa’s en Gin van Lorenzo Inga

Onze collectie bestaat uit 4 heerlijke ambachtelijke likeuren . Limoncellos in verschillende flessen , zoals Magnum 1,5 ltr, stijlvolle flessen 0,7 en 0,5 ltr inhoud en de mini flesjes 0,2 ltr. Ook afgebeeld de super Italiaanse , botanische Gin in elegante fles met ingrediënten afkomstig van Panarea Island.

Proef Italiaanse sferen

Onderscheidende Likeuren van Lorenzo Inga

Amaretto, gemaakt van amandel , My Sambuca op basis van anijszaad en andere geheime ingrediënten en  de romige koffielikeur Maestro Café samengesteld uit gebrande Braziliaanse koffiebonen.

Proef Italiaanse sferen

Proef Italiaans sterk en zuiver , ongelagerd .

In ons assortiment voeren wij drie ongelagerde zuivere Grappa’s van de familie Inga . Recioto, destillatie van de Garganega druif , zachte fruitige smaak . Vervolgens de Barbaresco , volle robuuste afdronk en tenslotte de Barbera, rijke, krachtige smaak van wilde bessen .

Grappa Barolo

Italiaanse Grappa , gerijpt op fust !

Bovenstaande afbeelding met My Grappa barrique , 3 jaar gerijpt , verkrijgbaar in elegante Magnum fles van 1,5 ltr en in stijlvolle fles met inhoud 0,5 ltr . Vleugjes van vanille, abrikoos en perzik beheersen het geur en smaak pallet . Tevens geïllustreerd de Grappa Barolo , in chique koker en gemaakt van de Nebbiolo druiven . Traditioneel gelagerd in Frans eiken-houten vaten in de streek van de familie Inga, Piemonte .

Gelagerde Grappas

Gelagerde Grappa’s , DE afsluiter van uw favoriete maaltijd

Twee Top Grappa’s van Lorenzo Inga : Amarone, langdurige rijping op Frans eiken , gevolgd door lagering op kleine houten vaten om extra smaak aan te brengen . Volgens proefnotitie ” Quote ” is de smaak sympathiek, beginnend  zoetig met kaneel en eindigend in een licht, nootachtig bittertje . Afgebeeld de sangiovese druivensoort afkomstig van Toscane . Gebruikt voor de zachte en verfijnde Grappa Brunello , dat een delicate geur van gedroogd fruit afgeeft . Het pronkstuk van de familie ! Wederom verpakt in stijlvolle cilinder geschenkverpakking , iets waar de Italianen wel raad mee weten.