Prachtige Geschenkdoos Carafe XO

Een ideaal cadeau voor Vaderdag . De echte cognac liefhebbers zullen hier zeker plezier aan beleven . Een schitterende Carafe gevuld met de meest onderscheiden Cognac van François Peyrot , de 25 jaar oude XO . Nadat uiteraard de cognac opgedronken is , blijft er voor de Carafe een tweede leven over . In het barretje of het vitrine kastje kan deze mooie decoratieve fles pronken om dan later weer met de gewone fles XO fles gevuld te worden . In de geschenkdoos bevinden zich twee traditionele Tulipe glazen uit de Cognacstreek voorzien van verfijnde gravures . Afgebeeld staat de Bergeronettes , het kwikstaartje , symbool voor het familie bedrijf François Peyrot . De kleurrijke en informatieve afbeeldingen op de geschenkverpakking nodigen zeker uit om Vader te verrassen .