Liqueurs & Cognac van François Peyrot

Vanwege problemen in de glasindustrie werd het Cognachuis François Peyrot gedwongen om de traditionele flessen te vervangen door de hier boven afgebeelde flessen . Het resulteerde in een moderne outlook . Zoals bekend is de familie Peyrot reeds generaties lang onderscheidend in het produceren van zuivere likeuren vermengd met de eigen cognac uit de Grande Champagne de Cognac . Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten en samengesteld volgens traditionele familie recepten . De verschillende likeuren van François Peyrot hebben in de loop der jaren diverse onderscheidingen mogen ontvangen . Bovenstaand de likeuren Poire Williams , (williams peren) , Pêche (perzik ) , Châtaigne ( kastanje ) en Orange ( sinaasappel )

Liqueurs & Cognac van François Peyrot

Mûre en Cassis

Deze likeuren op cognac basis worden voorlopig nog in de traditionele flessen geleverd . Mûre & Cognac , de heerlijke bramenlikeur , die zo goed matcht met Champagne , Cava of Prosecco . Natuurlijk ook lekker on the rocks of puur . Datzelfde geldt zeker ook voor Cassis & Cognac , waar gebruik gemaakt wordt van verse zwarte bessen . Voor de slijters het advies om een plekje in het schap vrij te maken , voorzover , dat nog niet gebeurd is en de Horeca , laat U en uw gasten verrassen met deze ambachtelijke likeuren .