samenDe Familie Drenth:

Ger en Rina Drenth zijn de eigenaren van dit familiebedrijf, beiden met 30 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer van een internationale giftshop in de Leidsestraat te Amsterdam.
Vanuit het centrale Lelystad zijn zij 21jaar geleden gestart als agent en distributeur van wijnaccessoires. Sinds 2005  is de import van dranken van Cognac huis François Peyrot onze kernactiviteit. Daarnaast vormt vanaf 2012 het samenwerkingsverband als agent en distributeur van Lorenzo Inga, Italiaanse likeuren ,grappa’s  en botanische Gin een belangrijke activiteit .
 Sedert  2008  hebben wij rechtstreekse import van de geografische wijnkaarten van Benoit France . Vanwege geringe belangstelling vanuit de detailhandel zijn wij de collectie nu voor de particuliere wijnliefhebbers aan het uitverkopen. Sinds september 2020 zijn wij gestart met de import van dranken van Chateau Gensac uit ZW Frankrijk , een verrijking  van onze collectie. Chevalier, zeer bijzondere likeurwijn en wijnen , die de uitdaging kunnen aangaan met de mooie Bordeaux wijnen . En niet te vergeten mooie Armagnacs , eeuwenoude tradities in een moderne , stijlvolle fles .  Op dit moment liggen onze kernactiviteiten op Cognachuis François Peyrot , Château Gensac en Lorenzo Inga . Dit zijn familie bedrijven , die staan voor onderscheidende kwaliteit , innovatief en respect voor de natuur en bovenal een constante vertrouwensband . Overtuigd met dit gegeven proberen wij ook deze passie over te brengen op onze klanten . Met de moderne communicatie middelen 24/7 beschikbaar. Zoals op deze website te zien is , proberen wij zelf regelmatig extra informatie te verschaffen over onze producten in het Home menu en klikken op Nieuwsblog . Op verzoek bezoeken wij potentiële klanten voor een groot gedeelte van Nederland. Belangstelling? Neem dan gerust contact  met ons op mobiel 0613691710  of mail naar drenth@drenthinternational.nl

In liefde heb ik mijn moppie losgelaten .

Met veel verdriet heb ik afscheid moeten nemen op 31 mei 2021 van mijn lieve Rina . De ongelijke strijd tegen een onoverwinnelijke vijand heeft zij uiteindelijk verloren . Ger en Rina waren onafscheidelijk , een twee-eenheid , die met volle energie , plezier en volle overgave zich op hun zakelijke activiteiten stortten . Op uitdrukkelijk verzoek van Rina ga ik op dezelfde wijze Drenth International voortzetten . Ger , als tastbaar persoon en Rina symbolisch op mijn schouders , controlerend of alles naar tevredenheid geschiedt .