Zolang de voorraad strekt

zolang de voorraad strekt

Zolang de voorraad strekt

Drenth International heeft in het verleden met diverse bedrijven zaken gedaan,  waaronder Etains du Manoir uit Parijs . In ons magazijn hebben wij nog een beperkt aantal restanten, die wij voor een opruim prijs aanbieden. Tin behoort tot de oudste van de edelmetalen. Een stukje Nostalgie uit vervlogen tijden. De onderstaande producten bestaan uit 96 % zuiver Tin en 4 % antimonium en koper. Bovendien is tin duurzaam en oxideert niet , zodat het lang mooi blijft . De afgebeelde artikelen zijn nieuw en bevinden zich in een doosje. Daar het nog maar om enkele stuks gaat, is het echt zo lang de voorraad strekt. Mooie producten uit het verleden voor de verzamelaar of liefhebber van Tin of zoals de Engelstaligen het als Pewter betitelen.

Etain du Manoir , duurzaam vakmanschap.

Zolang de voorraad strekt

Zolang de voorraad strekt 

tin2

Beurier Britany , het ronde kristallen  boter bakje met glanstinnen helm deksel diam. 7,5 cm  . De laatste voor 25,00 euro

Zolang de voorraad strekt

Zolang de voorraad strekt

Tin en Cristallin .

Een bijzondere collectie van Etains du Manoir vormde een klein aantal artikelen in Art Deco Style . Enkele stuks nog op voorraad , zoals de Vaas Horizon  en de Vaas Meridien , tin en cristallin , hoog 26 cm verpakt in doos voor 25,00 euro per vaas. Tot slot de set mini kandelaars ,  6 cm. hoog : Photofore Sablier, voor 15,00 euro .

kandelaar

Kandelaar verzilverd hoogte 23 cm consumentenprijs 25,00 euro.