Ontdek onze pareltjes !

Dit zijn de meest exclusieve dranken uit de collectie van Drenth International . Al jarenlang succesvol is de Tasting Kit Cognac , bestaande uit 5 buisjes gevuld met 5 jaargangen Cognac van Cognac huis François Peyrot , waaronder de zeldzame 62 jaar oude Héritage Lot 60 . Mooie presentatie in geschenkdoosje voorzien van inlegvel met informatie over het Cognac huis . Uiteraard ook in fles deze unieke Cognac ( in 1960 op fust gebracht door Mathilde ) moeder van François Peyrot . Authentiek geschreven etiket in mooie luxe doos verpakt .Tot slot het parade paardje van Château Gensac ( de 20 jaar oude Armagnac ) bewaard in moderne fles met chique uitstraling en voorzien van een vinostop , bestaande uit hout en glas . Deze bijzondere armagnac is alom geprezen ( o.a. door Andreas Larsson ) sommelier nr. 1 van de wereld en heeft in de loop der tijd vele onderscheidingen mogen ontvangen . De cognac met een scherp randje , zoals de armagnac fans zeggen en een mooi uitstapje voor de whisky liefhebber .

Héritage Lot 60

Dit zijn de barriques , waaruit Héritage Lot 60 via een slangetje gebotteld worden . Het is een Brut de Fût , dus op moment van onze bestelling wordt deze zeer exclusieve Cognac op fles gebracht . Op dit moment bestaat onze beperkte voorraad uit 62 jaar rijpen op fust .

KLIK OP DE DIKGEDRUKTE WOORDEN ( LINKS )VOOR EXTRA INFORMATIE