Ontdek Armagnac 20 ans van Chateau Gensac

Ontdek Armagnac 20 ans van Chateau Gensac

Proeverij van Andreas Larsson, beste Sommelier van de wereld .

Andreas Larsson geeft hoge waardering voor deze Armagnac

Recentelijk kwam bij een blinde proeverij de Armagnac Château de Gensac 20 jaar gerijpt op Frans eikenhouten fust als winnaar tevoorschijn met een score van 94/100 punten . Zoals Andreas in de video hierboven vertelt , is het een complexe Armagnac met vele invloeden in smaak en aroma . Ook de uitstraling van de fles met inhoud 0,7 ltr . nodigt uit tot proeven . Eeuwenoude tradities worden samengebracht in een moderne glazen presentatie met innovatieve vinolok stop . Stijlvol is het logo op de houten bovenkant van de stop . Sinds kort vormt deze mooie Armagnac onderdeel van ons assortiment van Château de Gensac . Klik in het menu op categorie Chateau Gensac Armagnac voor de totale collectie bestaande uit Wijnen , stil en versterkt en 4 soorten Armagnac . Voor informatie , neem gerust contact op met Ger Drenth , 0613691710 of 0320 264035 of mail naar drenth@drenthinternational.nl