Tasting Kit Cognac François Peyrot

Tasting Kit Cognac François Peyrot

 

Ontdek 5 jaargangen cognac uit de Grande Champagne de Cognac

Proefdoosje van vijf cognacs van François Peyrot : Sélection, VSOP, Napoleon, XO en Heritage. Bovendien een leuk relatiegeschenk of leuk geschenkartikel voor de feestdagen. In het luxe geschenkdoosje bevinden de cognacs zich in buisjes van 25 ml , voorzien van buissticker . Tevens een inlegblad met informatie over de collectie cognac en een stukje geschiedenis over François Peyrot. De Tasting Kit is een luxe zwart doosje met magneet afsluiter en voorzien van omslagwikkel met afbeelding landhuis van François Peyrot.

Tasting Kit Cognac François Peyrot

Tasting Kit Cognac François Peyrot

De Tasting Kit is samengesteld uit Sélection, 3-6 jaar, pittige smaak, voor cocktails, flamberen of in/bij de koffie. Vervolgens VSOP, 12 jaar, elegance en rijping als Grandes Champagne. Daarna Napoleon, 18 jaar, prachtig compromis tussen VSOP en XO, zachte smaak. Gevolgd door XO, 25 jaar,zacht, volle rijping met accenten van oud eikenhout, lange afdronk, zacht en rond , volle geur, hoogste onderscheiding Grand Gold Medal XO en extra vermelding bij proeverij in blad Quote. Tot slot Heritage, 58 jaar, Brut de Fût, ongefilterd, vol met alle kracht van een Premier Cru, complexe geuren, Rancio Charentais, de meest exclusieve cognac van ” François Peyrot ” een edele Eau de Vie , om nooit meer te vergeten.

Tasting Kit Cognac François Peyrot

Tasting Kit Cognac François Peyrot

Uiteraard houdt de familie Peyrot, Zonen Stéphane en Patrick en de grote Meester François voortdurend de kwaliteit van de diverse cognacs in de gaten. Met name het scherp controleren van de diverse parameters garanderen Top kwaliteit. Met de Tasting Kit Cognac beschikt U over een ideaal kerst cadeau. Als het ware een ontdekkingsreis in 5 jaargangen Cognac resultaat van noeste arbeid en savoir faire. Met hulp van de kennisoverdracht gedurende 4 generaties blijft de cognac François Peyrot zich onderscheiden. Tevens biedt de Tasting Kit de mogelijkheid tot een eerste kennismaking om vervolgens uw favoriete Cognac aan te schaffen.