My Sambuca van Lorenzo Inga

My Sambuca van Lorenzo Inga

Siciliaanse likeur op basis van anijszaad

Het is een originele Siciliaanse likeur op basis van anijszaad en diverse andere geheime ingrediënten . Reeds een bekende likeur van de Familie Inga. Al in de jaren ’30 van de vorige eeuw produceerde Gaetano Inga deze likeur naast diverse andere likeuren en brandies . Sinds achterkleinzoon Lorenzo , de huidige generatie aan het roer staat, heeft hij dit mooie product in een nieuw jasje gestoken . My Sambuca !

My Sambuca van Lorenzo Inga

My Sambuca van Lorenzo Inga

De originele Siciliaanse likeur op basis van uitsluitend natuurlijke ingrediënten . Zoals steranijs , het meest exclusieve en daarmee het duurste ingrediënt om een echt goede Sambuca mee te maken . Bij voorkeur wordt Sambuca puur gedronken, koud , maar niet ijskoud , waardoor de smaak minder over komt . Uiteraard zal een ijsblokje in het glas geen grote invloed op smaakverlies hebben . Of een heerlijke caffè corretto, zoals de Italianen het noemen, een scheutje sambuca in de espresso . Kortom Sambuca , zijdezacht van smaak in de bekende stijlvolle fles met inhoud 0,5 ltr of als eerste kennismaking de baby bottle van 20 cl voor ongeveer 4 glaasjes .