Grappa Brunello van Lorenzo Inga

Grappa Brunello van Lorenzo Inga

Gelagerde Grappa Brunello, het pronkstuk van de familie

In het bijzonder gemaakt van de Sangiovese-druif uit het DOCG-gebied, namelijk Montalcino bij Siena ( Toscane ). Vervolgens  ruim 2 jaar gelagerd op eikenhouten vaten. Uiteindelijk ontstaat bij deze grappa een kleur van amber . Tevens bezit de Grappa Brunello een delicate geur van gedroogd fruit. Tenslotte wordt men verrast met een smaak , die zacht en verfijnd is .

Sangiovese_close_up_crop

Sangiovese druif uit het gebied van Toscane . Vanwege het feit , dat de wortels diep de grond in gaan om voldoende water te krijgen , komt dit ras pas laat tot rijping . Bovendien heeft de Sangiovese een zeer dunne schil , maar daar weet Lorenzo Inga wel raad mee . Getuige de mooie , zachte Grappa Brunello .

Grappa Brunello van Lorenzo Inga

Grappa Brunello van Lorenzo Inga

Wederom verpakt in een stijlvolle fles met inhoud van 0,5 ltr. en verpakt in een elegante koker . Alcoholpercentage van 40 % en bij voorkeur serveren rond 18 tot 20 graden . Grappa Brunello behoort tot één van de paradepaardjes van Lorenzo Inga met een milde smaak en aroma van gedroogd fruit en bessen . Ideaal geschenk voor de Grappa liefhebber .