My Amaretto van Lorenzo Inga

Amaretto

Amaretto Originale, inhoud 0,7 ltr en 0,2 ltr

Reeds in 2012 uitgekozen tot de beste ” Amaretto ” door International Wine and Spirit Competition . Sinds de introductie is de  Amaretto van Lorenzo Inga  een groot succes. In tegenstelling tot de merken die ‘origineel’ claimen te zijn, is deze Amaretto niet van gemalen perzikpitten gemaakt, maar van amandel. Zoals het hoort. U proeft het verschil: zachter van smaak, minder fabrieksmatig. Doe daar nog een mooie, stijlvolle fles van 70 cl bij en het succesverhaal is duidelijk.

My Amaretto van Lorenzo Inga

My Amaretto van Lorenzo Inga

Niet alleen in een stijlvolle fles met inhoud van 0,7 ltr. , maar ook verkrijgbaar in mini bottle met 20 cl. De Amaretto van Lorenzo Inga is gebaseerd op een oud recept. Juist de bitterkoekjes uit het plaatsje Gavi worden als ingrediënt gebruikt . Bovenal staat Gavi , in Piemonte , te boek als één van dé plaatsen , waar de amaretti koekjes worden gemaakt. Met name de Inga’s hebben het recept nieuw leven ingeblazen met amandelextract van hun geboortegrond Sicilië. Noord ontmoet zuid, zeg maar. Een heerlijke combinatie.