My Limoncello van Lorenzo Inga

My Limoncello van Lorenzo Inga

Italiaanse citroenlikeur 50 cl en 70 cl

Traditiegetrouw produceert de familie Inga deze Limoncello uit de beste citroenschillen en citroensap van Sicilië  . Tevens ook het gebied , waar de Inga’s hun roots hebben . Afhankelijk van de citroen oogst en daarmee ook het gebruik van de desbetreffende citroenschillen en citroensap kunnen er kleurverschillen ontstaan in de fles . Ook kan ouderdom en zonlicht invloed hebben .

My Limoncello van Lorenzo Inga

My Limoncello van Lorenzo Inga , niet alleen een zomerdrankje 

Uiteraard is de Limoncello een heerlijk fris en toegankelijk digestief in de zomer periode . Echter gedurende het gehele jaar kunt U van deze pure citroenlikeur genieten . Voor de vaste klanten biedt menig Italiaans restaurant haar gasten als slot een glaasje Limoncello aan . Meestal wordt de Limoncello ijskoud geschonken , hoewel de experts de gekoelde versie prefereren om de zuivere smaak te behouden . Als aanrader kan men ook denken als dressing over ijs .

My Limoncello van Lorenzo Inga

Onze collectie Limoncello van Lorenzo Inga

Zoals te zien is op de afbeelding bestond ons assortiment uit 3 uitvoeringen , nu uitgebreid met 0,7 ltr. Fles . Met name de Magnum , inhoud van 1,5 ltr . is een echte Eye-catcher . Menig slijter behaalde goede resultaten door de Magnum op de toonbank te plaatsen . De extra aandacht voor deze stijlvolle fles resulteerde ook in goede verkopen voor de andere flessen . Verrassend is het effect in restaurants , als de Limoncello Magnum fles aan tafel geschonken wordt , zoals bij Restaurant de Bokkesprong in Groet ( Noord-Holland ) . Naast de reeds beschreven 0,5 en 0,7 liter fles completeren de baby bottles van 20 cl. onze collectie .

My Limoncello van Lorenzo Inga

Cocktail Champagne en Limoncello

Erg handig bij Drenth International , dat zowel Champagne als Limoncello in de collectie is . Afgelopen zomer hebben wij de flute gevuld met een teugje Limoncello van Lorenzo Inga en daarna volgeschonken met de Champagne Brut Réserve van Francis Orban . Wat een heerlijke frisse champagne cocktail . Frisse fruitige bubbels met een klein citroen zuurtje . Uiteraard prefereert Francis Orban de zuivere champagne . Op dit moment is de Champagne niet op voorraad !