Italiaanse sferen in Nederland

Italiaanse Italiaanse sferen in Nederland

 

 

Ontdek Italiaanse sferen met Lorenzo Inga

Sinds 2012 bij Drenth International door het samenwerkingsverband met Lorenzo Inga. Uiteraard de ambachtelijke producent van Italiaanse likeuren en grappa’s. Sinds vele jaren heeft Lorenzo Inga deze onderscheidenlijke premium dranken op de kaart gezet. En niet alleen de Italiaanse. Reeds 8 jaar opereren wij met veel plezier als agent en distributeur van deze heerlijke destillaten. Heden ten dage bestaat ons assortiment uit 4 likeuren ,verder 1 botanische gin en ook nog 7 grappa’s . Zonder twijfel een verrijking van onze collectie dranken.

Italiaanse sferen in Nederland

Italiaanse sferen in Nederland

 

 

 

 

 

Dankzij de familie Inga, die kan terugkijken op een rijke historie. Reeds in 1832 werd gestart met het distilleren van Grappa en Likeuren in het plaatsje Notto op Sicilië. Al in de loop van de 20ste eeuw groeide het bedrijf uit tot de huidige omvang in Piemonte. Inmiddels is Lorenzo Inga de vijfde generatie Inga. En onder zijn leiding probeert hij het merk Lorenzo Inga nog meer onder de aandacht van het publiek te krijgen. Mede ook door de uitstraling van de flessen en de kwaliteit van de inhoud. En niet te vergeten de creativiteit en innovatie van Lorenzo Inga zelf. Dan moet het zeker gaan lukken. Als Drenth International zullen wij stellig ons steentje bijdragen om het vloeibare Lorenzo Inga als vast onderdeel te laten worden bij Italiaanse sferen.