O Sole Mio My Limoncello

O Sole Mio My Limoncello

Laat het zonnetje maar schijnen !

Geniet van de heerlijke frisse citroen likeur ” My Limoncello ” van Lorenzo Inga . Uiteraard vanaf leeftijd 18 . Drink het licht gekoeld , dan proef je de citroen , het citroensap . Leg vooraf het glaasje in de vriezer en ervaar ijzige uitstraling , een friszure smaak en de bite in de afdronk . Onze collectie ” My Limoncello “ bestaat uit de schattige mini bottle met inhoud 0,2 ltr . , handig om mee te nemen , leuk als klein cadeautje en prima start voor de eerste kennismaking . Vervolgens in dezelfde creatieve stijl uitvoering in 0,5 ltr en misschien prijstechnisch voordeliger de 0,7 ltr . Tenslotte de Eye-catcher, statige Magnum fles , gevuld met 1,5 ltr . Limoncello . Deze aandachtstrekker staat bij menige slijter op de toonbank en niet zonder succes . Ook verschillende restaurateurs hebben deze fles een welverdiend plekje gegeven in de vitrine achter de bar . In ons favoriete restaurant ” de Bokkesprong “ in Groet wordt vanuit deze fles de Limoncello aan tafel geschonken . Een ware ervaring en verrassing ter afsluiting van een lekker diner . Salute !

19FE2A18-1806-4065-8BDA-B7886DDD9AEE