Hoog bezoek bij Ed Boele Kaasspeciaalzaak

Hoog bezoek bij Ed Boele Kaasspeciaalzaak

Waar is premier Mark Rutte op zoek naar ?

Het zou best eens kunnen , dat de minister-president op zoek is naar de juiste wijn als match met de kaasschotel . Welnu , dan is hij op het goede adres bij Ed Boele . De Pineau des Charentes van François Peyrot , de versterkte wijn , Blanc ( wit ) of Rubis sur Merlot ( rood/rosé ) zijn de ideale partners . Deze specialiteit uit de Cognac streek leveren wij als importeur reeds 12 jaar succesvol aan Ed . Trouwens onze premier was afgelopen vrijdag  op bezoek bij Ed Boele kaasspeciaalzaak in het kader van de dag van de ondernemer . Al meer dan 25 jaar is Ed de trotse eigenaar van deze prachtige kaas/delicatesse zaak , toonbeeld voor menige ondernemer . Niet voor niets enkele keren uitgeroepen tot beste kaas en delicatessenaak van het jaar . En geldt heden ten dage als de beste locatie voor kazen, delicatessen en wijnen in Den Haag . Goede keuze Mark !

Hoog bezoek bij Ed Boele Kaasspeciaalzaak Hoog bezoek bij Ed Boele Kaasspeciaalzaak

Ed Boele is een echte ondernemer .

Als eerste in Nederland heeft Ed de ” Chevalier Noir en Blanc ”  in zijn assortiment opgenomen . Ook versterkte wijnen , maar dan afkomstig uit de Armagnac streek . Chevalier Noir is de rode versie , samengesteld uit vers druivensap van het oogstjaar met toevoeging van 6 jaar oude op eikenhouten fust gerijpte Armagnac  . Voor de portliefhebber , deze wijnlikeur kan zich meten met menige mooie vintage port . Voor het druivensap werd 100 % Tannat gebruikt . Deze Vin de liqueur met een alcoholgehalte van 17 % , wordt gekoeld gedronken en matcht goed met  harde kazen , donkere chocolade en dessert gerechten . Ook lekker als aperitief , bezit tonen van vanille , karamel en smaken van kokosnoot en donker fruit . Zacht in de mond met een lange volle afdronk , die de aanwezigheid van de Armagnac invloeden prijsgeven. Gebotteld in een sierlijke , slanke fles. Ideaal cadeau voor de feestdagen .

Hoog bezoek bij Ed Boele Kaasspeciaalzaak

Chevalier Blanc , de ridder op het witte Paard

Deze witte wijnlikeur hoeft zeker niet een tweede keer getest te worden . De eerste kennismaking is al voldoende om er een fan van te worden door de bijzondere smaken . Samengesteld uit 100 % Ugni Blanc vers druivensap aangevuld met 6 jaar oude Armagnac . Ook weer de herkenbare geur van gerijpte Armagnac , houtsmaken met tonen van honing en kweeperen Niet alleen goud van kleur , maar ook als waardering . Heerlijk gekoeld aperitief of als begeleider van paté , lichtere kaassoorten , dessert gerechten en bavarois . Wederom omhuld door een eigentijdse stijlvolle slanke fles . Met trots hebben wij als importeur van de beschreven dranken de flesjes bij Ed Boele Kaasspeciaalzaak afgeleverd . Met de zeer uitgebreide collectie kaassoorten zal er zeker partners gevonden worden voor de wijnlikeuren . Succes Ed !

Afbeelding2

Chevalier Blanc en Noir van Château Gensac

Het 13e eeuwse kasteel , waar de Vins de liqueur vandaan komen , bevindt zich in ZW Frankrijk . Het aangrenzende landgoed heeft een omvang van 300 hectare . In dit gebied wordt al 600 jaar wijn verbouwd . De wijnfamilie zet zich volledig in voor de biodynamische wijnbouw . Respect voor de natuur en kwaliteit boven kwantiteit . Dit levert ook een mooi wijnassortiment op . Het unieke landschap van wijngaarden, meren en weiden verschaft ook een ideaal leefgebied voor kuddes paarden . Extra zorg wordt verleend om deze paarden een heerlijk leven te laten leiden in de natuur . Deze affiniteit vindt men terug in het logo van het paard op de diverse flessen. Kortom Chevalier Blanc en Noir gaan ruiterlijk samen en zijn hopelijk een lichtpuntje in de feestmaand .