Ontdek de dranken van Cognac huis François Peyrot

Tasting kist collectie Francois Peyrot

Ontdek de dranken van Cognac huis François Peyrot

Recentelijk hebben wij een beperkt aantal luxe kisten met 12 buisjes ,  inhoud ons assortiment François Peyrot dranken ontvangen. Zo lang de voorraad strekt kunt U als consument bij een 8-tal slijters terecht. De collectie bestaat uit 5 jaargangen Cognac , 5 likeuren op cognac basis en 2 soorten Pineau des Charentes nl, Blanc en Rubis sur Merlot. De presentatie kist heeft een chique uitstraling en is voorzien van een inlegvel . Zodoende krijgt men een mooi overzicht van de dranken en een kleine beschrijving van het familie cognac huis . Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om de buisjes met uw favoriete drank los te bestellen. Hiermee is de Tasting kist ook ideaal voor restaurants , die hun gasten kunnen verrassen met een heerlijk begeleidend drankje bij een gerecht. Uiteraard is de presentatie kist zeer geschikt als cadeau artikel.

Ontdek de dranken van Cognac huis François Peyrot

Ontdek de dranken van Cognac huis François Peyrot

De luxe Nosing en Tasting kist is de eerste kennismaking met ons assortiment van François Peyrot . Ga op avontuur en proef de 4 tot 6 jaar oude Sélection, de 12 jaar oude VSOP , de 18 jaar gerijpte Napoleon, de meest onderscheiden 25 jaar oude XO en de heel bijzondere , inmiddels 59 jaar oude brut de fût Heritage. Voor de likeur liefhebbers Perzik, Sinaasappel, Bramen, Peer Williams en Kastanje , allen op cognac basis . Tot slot 2 Pineau des Charentes , Blanc en Rubis sur Merlot, 5 jaar gerijpt op fust en specialiteit uit de Cognac streek. Zoals te zien op bovenstaande afbeelding de flessen , waarvan 4 Cognacs verpakt in luxe dozen.

Ontdek de dranken van Cognac huis François Peyrot

Deze verkooppunten hebben de kisten van ons afgenomen en voeren de gehele collectie François Peyrot : Drankenspeciaalzaak Overmars in Amsterdam, Slijterij Vonk in Zaandam, Wijnhuis Alexander in Hoogland, Versailles Dranken in Nijmegen, Bacchus Wijnhuis in Haarlem, Slijterij van Yperen in Lelystad, Uw slijter Dronten Zuid , Wijnhandel-Slijterij Ruchtie’s in Deventer, Slijterij ’t Fust in Hoorn en Ruijsdael Wijnen & Sterker in Naardenvesting . Uiteraard bevinden zich meerdere locaties in Nederland , die de gehele collectie of een gedeelte ervan voeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.