Pop Up Summerfeast van Restaurant Jackies in Deventer eind juni 2017

Pop Up Summerfeast van Restaurant Jackies

In het bijzonder werd extra aandacht geschonken , zowel figuurlijk als letterlijk, aan Poire Williams en Châtaigne . Immers  de Likeuren , die verrijkt zijn met 1 jaar oude cognac van François Peyrot .

Pop Up Summerfeast van Restaurant Jackies

Dankzij de inspanningen van Boudewijn Ruchtie werden de likeuren bij het zomer evenement van Jackies geschonken. Uiteraard werden de peren likeur en kastanje likeur zeer gewaardeerd vanwege de zuivere herkenbare fruitsmaak met de geraffineerde touch van de cognac.

Reeds 10 jaar lang is Ruchtie’s Wijnhandel-Slijterij  ons verkooppunt in Deventer, Brinkgreverweg 134, voor de collectie van het CognacHuis François Peyrot . Onder deskundige leiding van Sonja en Boudewijn Ruchtie worden onze Cognacs, Likeuren op cognac basis en de Pineau des Charentes aangeprezen . Bovendien heeft Boudewijn heeft er voor gezorgd, dat deze dranken een prominente plek kregen bij het trendy Restaurant Jackies,  gebaseerd op de dynamische keuken van New York. Een mooie driehoek samenwerking.

Likeuren van François Peyrot

Collectie likeuren op cognac basis.

Zoals hierboven weergegeven , is dit de collectie likeuren , die bij Ruchtie’s Wijnhandel – Slijterij verkrijgbaar is en bij Restaurant Jackies geschonken wordt.