Likeuren & Cognac van Franςois Peyrot

Likeuren van François Peyrot

De Likeuren , waarbij 1 jaar oude eau de vie is toegevoegd.

Likeur op cognac basis vormt ook een belangrijk onderdeel van de collectie François Peyrot . Het cognac huis onderscheidt zich hiermee van de andere Cognac huizen. Het is dan ook een familie traditie te streven naar zuivere fruitextracten, bestemd voor heerlijke smaken. Afgebeeld 5 van de 6 soorten , die wij in ons assortiment voeren.

Les liqueurs & Cognac uit ons assortiment.

Allereerst Pêche, Perzik likeur . Daarna Orange, Sinaasappel likeur. Gevolgd door Châtaigne, Kastanje likeur. Vervolgens Poire Williams, Peren likeur. Tenslotte de Mûre , de heerlijke Bramen likeur , die zo goed matcht met Champagne .

Likeuren van François Peyrot

Likeuren

van François Peyrot vormen een heerlijke frisse match met Champagne Francis Orban. Wat dacht U van een vleugje bramen likeur Mûre met Champagne Brut Réserve van Francis Orban . Trouwens een klein bodempje zwarte bessen likeur , Cassis, met opnieuw Champagne Brut Réserve van Francis Orban vormt ook een lekker aperitief. Likeuren van François Peyrot als basis voor de Kir Royal. Drenth international prijst zich gelukkig importeur voor Nederland te zijn van deze 2 Top huizen.

Likeuren van François Peyrot