Bramen likeur en Cognac François Peyrot

Bramen likeur en Cognac François Peyrot

Liqueur Mûre & Cognac, bramen likeur

Bramen likeur met 1 jaar oude cognac is een gewilde partner voor Champagne. Bijvoorbeeld bij Francis Orban Brut Réserve . Dit creëert  een heerlijke ” Mûre Royale ” , frisse bubbels met een fruitig zoet randje. Ook lekker als gekoeld aperitief, of als drankje bij taart en andere zoetigheden. In het rijtje partners mag de kaasschotel zeker niet ontbreken, ook vanwege 18 % alcoholgehalte.

Bramen likeur en Cognac François Peyrot

Bramen likeur en Cognac François Peyrot , ideaal voor cocktails

Bramen likeur en Cognac François Peyrot

Cassis Royale, zwarte bessen likeur met Champagne

Een andere variant is ook mogelijk. Uiteraard met Champagne Francis Orban en een scheutje Cassis. Deze Liqueur & Cassis met een alcoholgehalte van 18 % is een likeur van zwarte bessen op cognac basis. Wederom geproduceerd door Cognac huis François Peyrot . De Brut Réserve Francis Orban zorgt in dit geval voor de frisse bubbels. Niet alleen vormt de Cassis likeur een goede match met champagne, maar ook met Cava of Prosecco . Tevens lekker als gekoeld digestief of eventueel bij de kaasschotel .