Mûre Royale, bruisende frisse match

Mûre Royale, bruisende frisse match

Champagne met een vleugje bramen likeur

Verfrissende Cocktail van Champagne Brut Reserve van Francis Orban en een vleugje Liqueur Mûre & Cognac van François Peyrot. Reeds in de afgelopen zomer hebben wij deze heerlijke combinatie in onze tuin  uitgeprobeerd. Inderdaad ..Le Mariage parfait ! Uiteraard heeft dit niet alleen betrekking op de Cocktail. Santé !

Mûre Royale, bruisende frisse match

Mûre Royale, bruisende frisse match

Restaurant Applaus te Lelystad

Inderdaad Hét Restaurant Grand Café , dat zich in het spraakmakende theater ” de Agora ” bevindt. Als welkoms aperitief probeert gastheer Barry de Troye zijn gasten te verleiden tot een Mûre Royale. Met als gevolg een heerlijke combinatie van bruisend fris met fruit. Niet verwonderlijk, dat deze cocktail de eerste stap is in het avontuur van het surprise menu van chef Martijn van Wegen. Als Drenth International zijn wij dan ook zeer verheugd om reeds vele jaren een gedeelte van onze dranken te mogen leveren. Uiteraard komen wij eens in de zoveel tijd hier heerlijk dineren.

Verrijking van de Champagne Francis Orban

Mûre Royale, bruisende frisse match

Cassis Royale

Maar een andere variant is ook mogelijk. Zoals de  Champagne Francis Orban en een scheutje Cassis . Opnieuw een fruitige likeur van zwarte bessen op cognac basis. Wederom geproduceerd door Cognac huis ” François Peyrot ” . Tot slot zorgt de Brut Réserve in dit geval voor de frisse bubbels.