Opgevouwen wijnkaarten van Benoît France

Het digitale tijdperk heeft hier ook zijn intrede gedaan en Google helpt U snel om de gewenste gegevens op uw computer , iPad of iPhone te verkrijgen . Met de bovenstaande kaarten ( klik op vetgedrukte tekst voor uitgebreide info over het assortiment ) kunt U nog op de ouderwetse manier uw favoriete wijngebied , wijnroute en wijngemeenschappen bekijken . In alle rust uitgespreid op tafel hebt U een prachtig overzicht . Een stukje nostalgie keert weer even terug . In onze oude voorraad kwamen wij nog een aantal wijnmappen tegen , die wij willen uitverkopen . In de loop der jaren zijn onze verkooppunten verdwenen . Zodoende kan men als particulier ook rechtstreeks bij ons bestellen . Ter inspiratie hanteren wij een zeer aantrekkelijke prijs , slechts 2,50 euro per kaart . Voor verzenden betaalt U het tarief van Post.NL . Slechts 8 uitvoeringen nog beschikbaar . Op de afbeeldingen zijn de mappen dichtbij het wijngebied in de kaart geplaatst . Als extra hebben wij de wijnkaart van Europa , de map van Frankrijk met wijngebieden voorzien van info over de druivensoorten en als algemeen beeld de opengevouwen map : Les Vins et Eau de Vie de France . Op deze informatieve geografische wijnkaart krijgt U een goed beeld , waar U onze Cognac François Peyrot en de Armagnac van Chateau Gensac kan vinden . De wijnkaarten kunnen ook als extra toegevoegde waarde dienen bij het cadeau doen van een fles Cognac , Armagnac of een heerlijke fles wijn . Een mooie match . Kortom , neem uw voordeel , zolang onze voorraad het toelaat !