Aanbieding Geografische wijnkaarten van Benoît France

Nu slechts 2,95 euro in opgevouwen vorm met afmeting 87,5 cm x 65,5 cm , Vele jaren lang hebben wij deze kaarten met succes geïmporteerd en via de detailhandel verkocht . Helaas zijn er geen verkooppunten meer en hebben wij zelf het initiatief genomen om direct aan de consument te verkopen tegen een sterk gereduceerde prijs . Op dit moment hebben wij nog 8 verschillende wijngebieden op voorraad . Uiteraard zolang de voorraad strekt , daar wij onze collectie gaan uitverkopen . Neem gerust contact op met Ger Drenth , tel. 0320 264035 of mobiel 0613691710 of stuur een email naar drenth@drenthinternational.nl voor meer informatie .

Vignobles D’Europe

Ontdek uw favoriete wijngebied in Europa

Vignoble D’Alsace

Op avontuur naar de Riesling, Pinot Gris of Gewurztraminer ?

Vignoble de Bourgogne ” la Grande Côte “

Mijmer weg in Beaune of volg de beroemde wijnroute langs de bekende wijnlocaties in Gevrey-Chambertin , Morey-St-Denis, Nuits-Saint-Georges of de vele andere Top wijnhuizen.

Vignoble des Côtes du Rhône

Maak kennis met deze oudste wijnstreek van Frankrijk , maar liefst 21 druivensoorten worden hier gebruikt en verwen jezelf met de Hermitage of zelfs de Côte-Rôtie .

Vignoble Languedoc du Rousillon

Vertoef in deze zonnige streek langs de lagunen en ontspan met een glaasje Côtes de Languedoc

Vignoble de Bordeaux

Strijk neer in de wereld van de wereldberoemde wijnstreek Bordeaux . Wijngebieden , die zich bevinden langs de Garonne, Dordogne en de Gironde , zoals Medoc, Graves , Blaye en vele andere.

Vins et Eaux de Vie de France

Informatieve geografische wijnkaart van Frankrijk met alle wijngebieden en streken , waar de Eaux de Vie gedistilleerd worden . Natuurlijk is er extra aandacht van ons voor de ligging van de Cognac , François Peyrot en de Armagnac , Château Gensac .

Principaux Cépages

Hele bijzondere map van Frankrijk , waarin de wijngebieden afgebeeld zijn , die overeenkomen met de druivensoorten, weergegeven aan de zijkanten van de kaart . Interessant om te weten , waar de Pinot Noir , Malbec of Syrah groeien .

Ook verkrijgbaar als Poster !

Alle bovenstaande afbeeldingen zijn als Poster uitvoering verkrijgbaar , behalve Europa en Vins et Eaux de Vie de France . Voor info klik Aanbieding Geografische Wijnkaarten