Armagnac van Château Gensac

De oudste en meest traditionele ” Eau de Vie ” van Frankrijk . Single distillatie , die een drank voortbrengt met immens karakter en geraffineerde smaken . Complex en uitdagend voor de liefhebber van gedistilleerd . Het rijpen en ontwikkelen van de Eau de Vie vindt plaats in Frans eiken vaten . Château Gensac combineert traditie met hedendaagse invloeden . Met passie en trots levert dit een prachtige Armagnac op , In onze collectie voeren wij Armagnacs , die respectievelijk 10 , 15 en 20 jaar gerijpt zijn op fust . Opmerkelijk zijn de moderne flessen , als het ware karaffen , die in aanmerking komen voor een tweede leven . Uiteraard zit het geheim in de fles . Vanwege het scherpe randje in de smaak wordt de Armagnac ook steeds populairder bij de Whisky liefhebbers .

Gensac Armagnac 20 ans

Het paradepaardje van eigenaar Jan Schuermann . Zoals te zien is in de halfvolle fles , kon Santa de verleiding niet weerstaan . En terecht , zou Andreas Larsson , nummer 1 sommelier in de wereld , opmerken . Tijdens een proefnotitie dit jaar waardeerde hij deze Armagnac met 94/100 . Magische kunst om deze complexe smaken bijeen te brengen . Intens en warm met een lange harmonieuze afdronk . Menig Cognac broertje zou hier jaloers op zijn . Geniet in deze moeilijke kerstperiode met mate en laat U verrassen met deze voor velen onbekende godendrank . Vanzelfsprekend NIX alcohol onder 18 jaar . Bon Noël !