World Liqueur Awards 2020 voor Poire Williams & Cognac

 

World Liqueur Awards 2020 voor Poire Williams & Cognac

Poire Williams & Cognac van François Peyrot

Twee Awards werden toegekend aan deze heerlijke Williams peren likeur van het Cognac Huis ” François Peyrot ” uit de Grande Champagne de Cognac. World Drinks Awards , sinds 2013 organisator van diverse prestigieuze proeverijen gedurende het gehele jaar onderscheidde de Poire Williams likeur met 2 Awards . Namelijk World Liqueur Award 2020 als Beste Frans Digestief en World Liqueur Award 2020 als World’s Best Digestief . Traditioneel vinden de blinde proeverijen in Londen plaats , maar vanwege de uitzonderlijke omstandigheden dit jaar via videobeelden verbinding wereldwijd . Er vinden 2 selecties plaats in diverse categorieën door een panel van internationale experts . Uit de slotronde komen dan de winnaars van de Awards tevoorschijn , die zich met trots kunnen profileren met als thema ” Buy me ” Als proefnotitie gaven de deskundigen weer : fris, sappig , omhuld door een warme deken van alcohol met als resultaat een fruitige likeur . De textuur is zacht met een complex smaakpallet en invloeden van o.a. warme druiven.

World Liqueur Awards 2020 voor Poire Williams & CognacWorld Liqueur Awards 2020 voor Poire Williams & CognacWorld Liqueur Awards 2020 voor Poire Williams & Cognac

Opmerkelijke Ambassadeurs Poire Williams & Cognac

In de bovenstaande afbeeldingen twee van onze verkooppunten , die extra aandacht besteden aan de Williams Peren likeur van het Cognac Huis François Peyrot .

Links ” Wijn en Whisky Speciaalzaak ’t Fust ” , gevestigd in een monumentaal pand van 300 jaar oud, in het centrum van het pittoreske en gezellige Hoorn . Sinds 2007 beheert eigenaar Rob de Boer deze prachtige en ruim gesorteerde Slijterij en Wijnhandel met veel passie en deskundigheid . Uiteraard mag de volledige collectie van Cognac Huis François Peyrot niet ontbreken . Zeer succesvol is Rob met de verkoop van de Poire Williams , niet alleen in de eigen zaak , maar ook via zijn eigen website met uitgebreide informatie over onze heerlijke likeur . Het was dan ook niet verwonderlijk , dat ’t Fust in 2011 tot Beste Slijter van Nederland gekozen werd . Komt U in Hoorn , dan is een bezoekje aan de zaak , in de Kerkstraat 11 van Rob zeker de moeite waard .

Rechts ” Ruchties’s Wijnhandel-Slijterij ” gevestigd aan de Brinkgreverweg 134 te Deventer . Deze prachtige zaak behoort tot de oudste wijnhandel-slijterij van de gastvrije Hanzestad Deventer . Reeds in 1934 begon grootvader Ruchtie met zijn groothandel in wijnen onder de naam ” Wijnhandel Rijnland Deventer ” . Zoals de foto uitstraalt , komt de warmte je tegemoet . Inderdaad onder de bezielende en vakkundige leiding van Sonja en Boudewijn Ruchtie krijg je een warm onthaal . Sinds 1950 op deze lokatie gevestigd , onderscheidt men zich op een oppervlakte van 75 m2 door een uitgebreid assortiment aan wijnen , maar ook een selectieve keuze van gedistilleerd , waaronder de gehele collectie van het Cognac Huis François Peyrot . Boudewijn is ook enthousiast verkoper aan de Horeca van Deventer , waar menig glaasje Likeur Poire Williams gedronken wordt. Naast goede verkopen in de eigen zaak vormt de leveringen aan het levendige, frivole en ook iets van bourgondisch uitgaansleven van Deventer zeker een bijdrage tot succes .

World Liqueur Awards 2020 voor Poire Williams & Cognac

Inspiratie tot succes en uitnodiging tot ” Buy me “