Onze December Special Champagne Francis Orban

IMG_1299

Uitzonderlijke Top Champagne Francis Orban Millésime 2011 .

Slechts bij een buitengewoon oogstjaar wordt een Millésime uitgebracht . Zo’n jaar was 2011 , waarvan de champagne niet meer te verkrijgen is . Voor de ware champagneliefhebber hebben wij nog een beperkt aantal flessen op voorraad . Vanwege het feit , dat onze retail klanten deze champagne niet meer op voorraad hebben en ook niet meer zullen opnemen , bieden wij de laatste flessen aan voor de fijnproever . Millésime 2011 Champagne Francis Orban wordt geleverd in een chique doos voorzien van een beschrijving van de champagne . Voor slechts 45,00 euro excl.verzendkosten kunt U het jaar feestelijk afsluiten of biedt U uw relatie een prachtig cadeau aan . Neem in dat geval even contact met ons op . Drenth International , mail naar drenth@drenthinternational.nl of bel 06 13691710 .