Champagne Francis Orban Specials

Champagne Francis Orban Specials

Champagne Francis Orban Specials

L’Orbane , de meest prestigieuze Champagne van Francis Orban.

Niet verkrijgbaar in Nederland bij de detaillist, maar kan direct bij ons besteld worden. Consumenten prijs 69,50 euro inclusief verzenden. Wij hebben slechts een beperkt aantal flessen op voorraad. Experts selecteren de Pinot Meunier druiven , afkomstig van meer dan 55 jaar oude wijnstokken. Met grote zorgvuldigheid worden de druiven handmatig geplukt. Allereerst vindt er een rijping plaats van 12 maanden op eiken houten fust zonder malolactische fermentatie. Daarna volgt er een rijping sur lattes in de kelders plaats van 5 jaar . Uiteindelijk levert deze productie een beperkt aantal flessen op van Haute Couture Champagne van een uitzonderlijk jaar. In een schitterende geschenkverpakking is dit het ultieme Eindejaars cadeau .

Champagne Francis Orban Specials

Champagne Francis Orban Specials

L’Orbane , de meest prestigieuze Champagne van Francis Orban.

De trots van de familie in chique geschenkdoos en uitgebreide omschrijving. Meerdere keren beloond met onderscheidingen , zoals de Gold Award tijdens de International Wine & Spirit Competition in 2017 te Londen. Bovendien een Bronzen Award met 88 punten bij de Decanter World Wide Awards 2017 . Tevens reeds in 2016 een mooi resultaat bij Gault Millau tijdens een proeverij, waarbij 16 van de 20 professionele proevers L’ Orban als nummer 1 kozen. Extreem fijne en levendige bubbels verraden de kwaliteit van deze Champagne. Dosering suiker 3 g/l en 100 % Pinot Meunier druif. Fris in de mond met een prachtige finale van steenvruchten en licht gedroogd fruit. Uitstraling van blond en goud met vleugjes rose. De Champagne om het jaar mee uit te vieren en een mooie start voor een wensvol nieuwjaar. L’ Orbane , de ultieme Champagne als klap op de vuurpijl

Champagne Francis Orban Specials

Champagne Francis Orban Specials

Millésime 2011 Extra Brut , nog enkele flessen op voorraad.

Een opmerkelijke en onderscheidende Champagne uitsluitend afkomstig van het jaar 2011. Ook weer alleen bij ons direct te bestellen voor 50 euro consumentenprijs incl. verzenden. Verpakt in schitterende geschenkdoos en een dosering van suiker van 3 tot 4 gram per liter. Deze champagne is samengesteld uit 20 % Pinot Meunier en 80 % Chardonnay druivensoort. Rijping sur lattes van tenminste 6 jaar in de kelders voor volledige ontplooiing. Overvloedige smaak en aromatische complexiteit van fruit van een exceptionele jaargang. Bijzondere onderscheiding , zoals de Silver Award met 90 punten bij de Decanter World Wide Awards 2017 . Tevens beloond met de Outstanding Silver Award tijdens de International Wine & Spirit Competition in 2017  te London. Kortom een Super Champagne voor speciale momenten.