Ontdek onze Herfst Dranken

Chataigne3

Proef Herfst sferen !

Châtaigne & Cognac

Châtaigne likeur op Cognac basis, heerlijke kastanje likeur , die zo populair is in de herfstperiode. Aan het gedistilleerde kastanje extract wordt 1 jaar oude cognac toegevoegd om vervolgens minimaal 9 maanden te rijpen in een inox tank. Na de filtering kan het bottelen beginnen. Het Cognac huis Franςois Peyrot , onderscheidend door zijn likeuren,  gebruikt de kastanjes uit de natuurbossen van de Dordogne. Als kruidig aperitief met invloeden van noten en kaneel is deze likeur ook zeer geschikt als partner bij de kaasschotel. Uiteraard kan de kastanje likeur het gehele jaar door genuttigd worden.

Ontdek onze Herfst Dranken

Ontdek onze Herfst Dranken

Smaakvolle Amandel likeur van Lorenzo Inga

In tegenstelling tot de merken, die zich als ” originele Amaretto ” claimen, is de Amaretto van Lorenzo Inga niet van gemalen perzikpitten gemaakt, maar van Amandel. Duidelijk proeft men het verschil , veel zachter van smaak en minder fabrieksmatig. De Amaretto van Lorenzo Inga is gebaseerd op een oud recept , waarbij bitterkoekjes uit het plaatsje Gavi als ingrediënt gebruikt worden. Gelegen in Piemonte geldt Gavi als een van dé plaatsen , waar de amaretti koekjes gemaakt worden. De  Inga’s hebben het recept nieuw leven ingeblazen met het amandelextract uit hun geboortegrond Sicilië . Een heerlijke combinatie van Noord en Zuid. In ons assortiment voeren wij de stijlvolle fles van 70 cl en voor de eerste kennismaking de schattige baby bottle van 20 cl. Uiteraard wel pas drinken vanaf de leeftijd van 18 jaar!