Golf en Cognac François Peyrot

Golf en Cognac François Peyrot

Golf en Cognac

Gelukkig belandde dit golfballetje niet in de sloot, maar in het glas gevuld met Heritage Cognac. Natuurlijk als speciaal effect bedoeld voor de foto. Uiteraard is het glas halfvol, nog vele heerlijke nipjes te gaan.

Golf en Cognac François Peyrot

Heritage Cognac, erfgoed van Mathilde, moeder van François Peyrot.

Een cognac van 59 jaar kan echt. Nu binnen handbereik, Genieten op het juiste moment op de 19e Hole of lekker thuis. Mathilde bracht deze cognac in 1958 op fust. Deze Heritage met een  alcoholgehalte 42,7 %, is een Brut de Fût. Zodra wij de Heritage bij François Peyrot bestellenwordt deze cognac ongefilterd vanuit het vat gebotteld. Wij hebben zojuist weer een beperkt aantal flessen ontvangen. Een nipje van deze exclusieve cognac brengt een herinnering om nooit meer te vergeten. Misschien brengt het de fantasie omhoog , dat je het beste rondje golf ooit gespeeld hebt.