Uitgeput? ontspan op Hole 19

Uitgeput? ontspan op Hole 19

Tijd om te ontspannen op Hole 19 met François Peyrot !

Uiteraard biedt Francois Peyrot daar ruime mogelijkheden voor. Wat zal U denken van een Pineau des Charentes Rubis sur Merlot, ook wel de Zomerport genoemd. Een heerlijke versterkte wijn uit de cognac streek als aperitief. In principe wordt deze drank gekoeld geschonken en is een goede match met een kaasschotel . Hoewel iets sterkers ook de nodige ontspanning geeft. Bijvoorbeeld achterover leunen en genieten van de XO , 25 jaar gerijpt op eikenhouten fust . Deze onderscheiden cognac van François Peyrot komt uit de Grande Champagne de Cognac, het beste gebied. Het is een mooie zachte cognac met een lange strelende afdronk. Wekt herinneringen op om niet meer te vergeten, zoals ook de mooie slagen tijdens het Golfrondje.