Ontdek 5 jaargangen Cognac François Peyrot

Ontdek 5 jaargangen Cognac François Peyrot

 

Ontdek 5 jaargangen cognac uit de Grande Champagne de Cognac

Tasting Kit Cognac François Peyrot

Proefdoosje van vijf cognacs van François Peyrot : Sélection, VSOP, Napoleon, XO en Heritage. Bovendien een leuk relatiegeschenk of leuk geschenkartikel voor de feestdagen. In het luxe geschenkdoosje bevinden de cognacs zich in buisjes van 25 ml , voorzien van buissticker . Tevens een inlegblad met informatie over de collectie cognac en een stukje geschiedenis over François Peyrot. De Tasting Kit is een luxe zwart doosje met magneet afsluiter en voorzien van omslagwikkel met afbeelding landhuis van François Peyrot.

Onderstaande collecties zijn niet meer op voorraad  , maar kunnen op verzoek besteld worden.

Luxe proefkistjes met Cognac François Peyrot

Ontdek 5 jaargangen Cognac François Peyrot

Ontdek 5 jaargangen Cognac François Peyrot

Ook verkrijgbaar in luxe kistje met 12 buisjes met inhoud vijf jaargangen cognac, vijf likeuren op cognac basis en 2 soorten Pineau des Charentes. Tevens kistje met 6 buisjes  b.v. 4 jaargangen Cognac en 2 buisjes likeuren , zoals Chataîgne en Orange. Ideaal cadeau artikel of relatie geschenk. In het kistje bevindt zich een inlegvel met omschrijving en op de buisjes een buissticker met aanduiding drank. Samenstelling en prijs op aanvraag.

Ontdek 5 jaargangen Cognac François Peyrot

Primeur in de Cognac

Nosing & Tasting Kist ” François Peyrot ” François en Patrick Peyrot nemen op 2 november 2010 de eerste kist van de collectie “François Peyrot ” in ontvangst in de distilleerderij te Marancheville. De luxe kist bestaat uit 12 glazen buisjes, inhoud 25 ml, met:

– Vijf jaargangen Cognac uit de Grande Champagne de Cognac:
* Sélection, 3 tot 6 jaar rijping * VSOP, 12 jaar rijping * Napoleon, 18 jaar rijping * XO, 25 jaar rijping * Heritage, 50 jaar rijping
– Vijf likeuren op cognac basis:
* Poire Williams (peren) * Orange (sinaasappel) * Chataîgne (kastanje) * Peche (perzik) * Mûre (bramen)
– Specialiteit uit de Cognac streek:
* Pineau des Charentes Blanc * Pineau des Charentes Rubis sur Merlot.

Ontdek 5 jaargangen Cognac François Peyrot

De luxe Nosing & Tasting assortiment kist voor Restaurants.
De kist bevat 24 buisjes gevuld met 2 collecties François Peyrot : 5 jaargangen cognac, 5 likeuren op cognac basis en 2 Pineau des Charentes. In het restaurant vormt het buisje met drank een feestelijke afsluiting van het diner of voor de gasten een leuk meeneem artikel. Tevens is dit product ideaal als relatiegeschenk.