Réglisse & Cognac

De nieuwe likeur van het CognacHuis François Peyrot . Deze bijzondere likeur heeft als basis cognac en sap van de zoethout wortel . Het zou te simpel zijn om deze drank als drop likeur te benoemen . Het zou de verkeerde indruk geven , want dit mooie product van de familie Peyrot is meer . Een geraffineerde smaakbeleving , dat start met een avontuurlijke smaak van koffie , dat langzaam overgaat in een lichte touch van drop en eindigt in een volle dropsmaak , dat nog lang blijft hangen . Dat is Réglisse likeur , Wow , dat is pas lekkerrrr ! Invloeden van caffeïne en karamel maken deze likeur onderscheidend . Nee, geen gewone droplikeur , maar een verrassend drankje om niet snel te vergeten . Een mooi huwelijk tussen het Italiaanse zoethout wortel extract uit de zuidelijke Italiaanse regio Calabrië en de Cognac van François Peyrot uit de Grande Champagne de Cognac . Calabrië is ook de streek , waar in 1731 de eerste dropfabriek gevestigd werd . Dat het Cognac Huis François Peyrot naast haar top cognacs mooie likeuren produceerden was al decennia bekend , maar de Réglisse & Cognac is zeker een verrijking van het assortiment . Op de bovenstaande foto is het glas halfvol . Dat is het positieve in dit verhaal . Maar helaas is het glas op dit moment leeg . Réglisse likeur was zo succesvol , dat wij op dit moment uitverkocht zijn . Nog even geduld , want binnen drie weken komt er een nieuwe zending binnen . U kunt dan weer genieten van deze specialiteit , bij voorkeur gekoeld en eventueel met vodka als cocktail of misschien als dressing over een ijsgerecht . Réglisse $ Cognac , het drankje voor het najaar .