Carafe XO cognac van François Peyrot

Carafe XO cognac van François Peyrot

Unieke presentatie doos , eigentijds en stijlvol . Prachtig Carafe , gevuld met de 25 jaar oude XO cognac van het Cognac huis François Peyrot . Op de voorkant van de doos staat afgebeeld de ” bergeronnettes ” het symbool van het familie bedrijf . In de geschenkdoos bevinden zich ook twee zogenaamde ” tulipe ” glazen . Dit zijn elegante cognac glazen met de gravure van de Bergeronnettes , het kwikstaartje . Niet verwonderlijk , dat men dit mooie vogeltje afbeeldt . Het typeert het respect , dat het Cognac huis François Peyrot heeft voor fauna en flora . Men hanteert rondom het landgoed la méthode raisonnée , hetgeen wil zeggen ” eerbied voor de natuur ” Bewust heeft men gekozen voor de 25 jaar oude XO cognac om de Carafe te vullen . Het is de meest onderscheiden cognac van de familie met als hoogste onderscheiding de Gold Medal Award .

Carafe XO cognac van François Peyrot

Bovenstaand wordt de achterkant van de geschenkbox weergegeven . Rechts Papa François , die nog dagelijks contacten onderhoudt met zonen Stefan ( links ) en Patrick ( rechts ) . Dit is het team , dat reeds decennia lang zorgt voor een Top cognac . De Cognac van de familie is een Grande Champagne de Cognac , hetgeen wil zeggen , geproduceerd op het beste stukje grond van de Cognac streek . Bovendien is het een Premier Cru en Fine . Uitsluitend wordt de Ugni Blanc druif geteeld op het eigen landgoed en vindt de distillatie ter plekke plaats . Zoals men van de producten van François Peyrot gewend is , werd er extra aandacht besteed aan styling . Het resultaat mag er zijn en zal menig cognac liefhebber met dit cadeau verrassen . Ideaal cadeau voor de komende feestdagen of prachtig geschenk bij speciale gelegenheden . De familie toost op U . Doet U ook mee ?

Herfst sferen rondom Carafe XO

Deze prachtige foto , die ik recentelijk in mijn tuin genomen heb , toont één van de paradepaardjes van het Cognac Huis François Peyrot . Het is misschien een uitnodiging om ontspannen een nipje te nemen van deze godendrank . Uiteraard met mate genieten en pas vanaf de leeftijd van 18 jaar . Leun even achterover , aanschouw de amber kleur in het glas , een licht walsje met de inhoud , snuif een wolkje van de geur op , breng het glas naar de lippen en neem een nipje . Test uw smaakpapillen en slik deze kwaliteit cognac rustig door . Het geeft u zowel letterlijk , als figuurlijk een warm gevoel . Dit is de Cognac , waar de familie Peyrot gedurende 25 jaar al haar ziel en zaligheid aan besteed heeft . Zij verheft vakmanschap naar kunst . De geschenkdoos Carafe XO met haar speciale glazen kan rekenen op veel waardering .