Réglisse , de nieuwe likeur van François Peyrot

Deze Réglisse & Cognac is de verrijking in het assortiment likeuren van het Cognac Huis François Peyrot . Sinds 1960 startte Mathilde , moeder van François Peyrot , reeds met het ontwikkelen van een likeur lijn naast de Cognac productie . Het werd een groot succes Cognac en ” Liqueurs ” vers fruit extract op cognac basis . Hiermee onderscheidde de familie zich ten opzichte van haar collega/concurrenten . Heden ten dage leveren de likeuren een belangrijk deel bij in de omzet . Réglisse , de droplikeur , is de nieuwe aanwinst . Een mengeling van Franse en Italiaanse cultuur . De drop vindt zijn wortels in het Italiaanse Calabrië , waar reeds eeuwenlang dit zwarte product gemaakt wordt . Het huwelijk tussen de Cognac van François Peyrot en het drop extract uit Calabrië leverde een super likeur op . Naast deze combinatie werden gedemineraliseerd water , suiker , karamel en cafeïne toegevoegd . Rijk van smaak met verassende nuances maakt de Réglisse een bijzondere drank . Geadviseerd wordt om de droplikeur gekoeld te drinken bijvoorbeeld als digestief . Als het ware een verlenging van uw heerlijke diner . Laat uw fantasie op de loop gaan bij een heerlijke cocktail van Réglisse met Vodka of een mix met tonic soda . Als dressing over uw favoriete ijs vormt de droplikeur ook een ideale partner . De eerste ontmoeting bij de slijter vindt plaats bij het aanschouwen van de gesatineerde fles gevuld met het donkere vocht , dat zijn geheimen pas later prijsgeeft . De finish in touch is het chique uitziende etiket , het reclame affiche van de familie François Peyrot . Santé , en geniet van dit spektakel drankje van het Cognachuis François Peyrot , nu de dagen weer korter worden en het najaar gestart is .