Laat U verrassen met Heritage Lot 60 Cognac

Ho, ho, ho , cognac liefhebbers , hier maakt Santa wel even een stop voor . De meest exclusieve cognac van het Cognachuis François Peyrot , uit de Grande Champagne de Cognac . Dit pareltje is inmiddels 62 jaar gerijpt op Frans eikenhouten fust . Zoals bekend een Brut de Fût , dus rechtstreeks ongefilterd via een slangetje overgestoken naar de fles . Speciaal voor de feestdagen heeft Drenth International nog een aantal flessen uit de beperkte voorraad van de familie Peyrot weten te bemachtigen . Dankzij Mathilde , moeder van François Peyrot , werd de eau de vie in 1960 op fust gebracht . Als het ware een ongepolijste diamant , die gedurende jaren van rijping in het vat en de goede zorgen van twee latere generaties , resulteerde in een glansdiamant .

Héritage Lot 60 van Cognachuis François Peyrot

In vaktermen een echte rancio ! Alle kwaliteiten zijn aanwezig voor een Top cognac , die zelfs “niet cognac kenners ” zal verleiden om eens van dit erfstuk te genieten . Om in kerstsfeer te eindigen , het is de piek in de kerstboom .