Gensac Double Cask Limited Islay Edition

Unieke combinatie van 12 jaar oude Armagnac van Château Gensac met narijping in een Caol Ila Whisky vat . Dit levert een smaakprofiel op , waarbij het rokerige karakter van het Caol Ila echt iets bijzonders heeft toegevoegd . Het is een limited edition van 700 genummerde flessen . Voor Nederland hebben wij 36 flessen weten te bemachtigen . Exclusief verkrijgbaar bij Passie voor Whisky in Rijswijk , vertrouwd adres voor onze producten van Château Gensac en Cognac huis François Peyrot . De Gensac Double Cask Islay Edition werd op bovenstaande foto in kleurrijke omgeving even in het zonnetje gezet . Opnieuw een bijzondere drank van Château Gensac , dat menige Whisky liefhebber moet aanspreken . Wellicht een opstap naar de Armagnac serie van het kasteel , dat zich in ZW Frankrijk bevindt .