Onze collectie uit de Grande Champagne de Cognac !

Geen eenheid in de keuze van de flessen , maar diversiteit . De linker fles is de Sélection , tegenwoordig 6 jaar gerijpt op fust . In Frankrijk erg populair als mix met Schweppes . De Cola Cognac , ooit erg in trek , is een echte aanrader met ijsblokjes en schijfje citroen . Enkele restaurants gebruiken de Sélection om te flamberen of als extra smaakversterker in de Kreeftensoep . Om de consumenten prijs aantrekkelijk te houden , heeft men geen geschenkdoos . Vervolgens ziet U de VSOP , die een rijping in de barrique van 12 jaar heeft ondergaan . Verpakt in een luxe geschenkdoos met mooie afbeeldingen en interessante informatie . Deze elegante Very Special Old Pale bezit al de kenmerken van een gerijpte Grande Champagne de Cognac . In het midden de groene gesatineerde fles met Napoléon , 18 jaar gerijpt op eikenhout . Onderscheidende fles in groen vanwege het militaire uniform van Napoléon Bonaparte . Zeer in trek in het Verre Oosten . Deze Cognac heeft een zachte smaak en vormt een mooi compromis tussen de VSOP en de XO . Ook in een prachtig luxe etui/doos verpakt is de XO , 25 jaar gerijpt op fust . Vele onderscheidingen verkregen en zeer gewild in mooie restaurants . De XO is zacht , volle rijping met accenten van oud eikenhout en een lange afdronk . Tenslotte de Trots van de familie Héritage , de zeldzame en exclusieve Cognac , die door Mathilde , moeder van François Peyrot op fust gebracht is . Inmiddels hebben wij nog een beperkt aantal flessen mogen ontvangen . Het is de LOT 60 , op eikenhouten vat gebracht in 1960 . Het is een Brut de Fût , dat bij afname ongefilterd via een slangetje op fles gevuld wordt . Op de fles , verpakt in een chique etui/doos bevindt zich een handgeschreven etiket . De inmiddels 61 jaar gerijpte Cognac , is complex en bezit alle eigenschappen van een echte Rancio . Voor de Héritage moet je de tijd nemen , wat eerder in het glas schenken en langzaam genieten . Het erfstuk van de familie om nooit meer te vergeten .

Tasting Kit 5 jaargangen Cognac François Peyrot !

Maak deze ontdekking Proefreis en koop later uw favoriete Cognac . Ideaal cadeau voor Vaderdag !