Geografische Wijnkaarten als Poster

Sinds kort is Wijnhuis Alexander , gevestigd op de Hamseweg 12 in Hoogland , het verkoopkanaal van het restant van onze collectie Geografische Wijnkaarten van Benoît France als posters . Neem gerust contact op met Alexander , tel. 033 4809096 voor nadere informatie .

Wijngebieden in geografische ansichtkaarten

Geografische Wijnkaarten als Ansichtkaart

Tevens kunt U terecht bij Wijnhuis Alexander voor de Geografische Wijnkaarten van Benoît France als ansichtkaart . Een heel leuk artikel voor de verzamelaars , immers 30 verschillende uitvoeringen , of als toevoeging bij uw relatie wijngeschenk . Tot slot is deze mooie wijnzaak bijna 20 jaar lang een betrouwbare zakenrelatie van Drenth International , waar de volledige collectie van Cognachuis François Peyrot verkrijgbaar is , alsmede de Italiaanse likeuren van Lorenzo Inga .

Geografische Wijnkaarten als opgevouwen kaart

Folded maps from wine growing areas of France

Acht verschillende uitvoeringen van wijngebieden .

Handig voor op reis op of informatief , als U snel uw favoriete wijngebied rustig in de stoel wilt bekijken . Voor deze wijnkaarten kunt U nog terecht bij Drenth International , email : drenth@drenthinternational.nl of bel 0613691710 t.n.v Ger Drenth .