VADERDAG TIP ! Proefdoosje met 5 jaargangen Cognac.

VADERDAG TIP ! Proefdoosje met 5 jaargangen Cognac.

Maak kennis met de Cognacs van François Peyrot 

Speciaal voor Vaderdag hebben wij Proefsetjes laten maken met 5 jaargangen Cognac François Peyrot . Mooie presentatie in luxe doosje , waarin zich bevindt een inlegvel met tekst over de dranken . Chique verpakt in cilinderbuisjes inhoud 25 ml met afsluitdopje en buissticker . Tevens een omslagblad in cognac kleur met afbeelding cognac landgoed . Ideaal als Vaderdag cadeau voor de Cognac liefhebber of als eerste kennismaking om diverse jaargangen Cognac te proeven . In dit unieke proefdoosje bevinden zich Sélection, rijping 6 jaar , VSOP 12 jaar gerijpt, Napoleon 18 jaar op fust , XO , de meest onderscheiden cognac van 25 jaar en de heel exclusieve Heritage , brut de fût van 60 jaar rijping in de barrique . Deze ontdekkingsreis vormt de basis om uw favoriete fles Cognac aan te schaffen .

compositie buisjes XOen Heritage

Proef de XO en Heritage Cognac van François Peyrot

Voor een aantal van onze klanten hebben wij buisjes met inhoud 25 ml laten maken . Het betreft hier de 25 jaar oude XO en de zeer exclusieve Heritage van 60 jaar . Hiermede wordt de consument in staat gesteld om voor een gering bedrag een eerste indruk te krijgen van deze bijzondere cognacs . In deze moeilijke tijd van 1,5 meter afstand houden , is dit een ideale mogelijkheid voor uw klanten om thuis deze cognacs te proeven.

XO Carafe 2

Exclusief Karaf met de 25 jaar oude XO cognac

Ook een goed idee voor vaderdag , deze mooie Carafe XO . Wij hebben slechts nog een beperkt aantal op voorraad . Verpakt in luxe geschenkdoos is dit een ideaal cadeau . Deze chique fles zal zeker een tweede leven krijgen als hervulbare decoratiefles . Tevens zal de uitstraling van het karaf de eye-catcher zijn in menige bar van hotel of restaurant . Uiteraard ook thuis in uw eigen barretje een toegevoegde waarde . Dus Vaders , laat deze informatie uw geliefde niet voorbijgaan .

IMG_1598

Maak kennis met de Cognacs van François Peyrot 

De 5 jaargangen Cognac uit ons assortiment van het Cognac huis François Peyrot bevinden zich in het beste gedeelte van de Cognac streek . Grande Champagne de Cognac , zoals het benoemd wordt . Tevens is het een premier Cru en Fines , zodat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van de druiven van het eigen grondgebied . Tenslotte hanteert men de Méthode Raisonnée , hetgeen wil zeggen , dat men met respect voor de natuur produceert .