Binnenkort weer op vakantie naar Frankrijk?

Binnenkort weer op vakantie naar Frankrijk?

Geografische Wijnkaarten van Benoît France .

Maak dan gebruik van de handige opvouwbare Geografische Wijn en Eau de Vie kaarten van Benoît France . Slechts 2,95 euro per kaart excl. verzendkosten . Op de ouderwetse manier de kaart op schoot in de auto en zoeken naar uw favoriete wijngebied. Afgebeeld de kaart van Frankrijk met alle AOC wijnen en AOC Eau de Vie gebieden , overzichtelijk aangeven in het register rondom de landkaart . Als  importeur voor Cognac huis François Peyrot een prominente rol voor de regio Cognac , met de Grande Champagne de Cognac en de Vin de liqueur , Pineau des Charentes .

Binnenkort weer op vakantie naar Frankrijk?

Binnenkort weer op vakantie naar Frankrijk?

Wij hebben nog 8 verschillende geografische wijnkaarten op voorraad . De opgevouwen afmeting bedraagt 11 x 22 cm , terwijl de contouren in opengevouwen versie 99 cm x 88 cm bedragen . Er wordt gebruik gemaakt van solide papier met een duidelijke overzichtelijke print. Onze collectie bestaat uit de wijnkaarten van Bordeaux , Bourgogne , Languedoc & Roussillon , Côtes du Rhône, Alsace , Europe en de afgebeelde wijn en eau de Vie kaart van Frankrijk . Tot slot een speciale kaart van Frankrijk met de belangrijkste druivensoorten vermeld .

Folded maps from wine growing areas of France

 

Bonnes Vacances et Bon Voyage !