Ontdek , Proef en koop later de fles 

Ontdek ,Proef en koop later de fles

Collectie François Peyrot  in cilinder buisjes met inhoud 25 ml.

Speciaal voor de slijters hebben wij 5 jaargangen Cognac laten afvullen in cilinder buisjes van 25 ml. Tegen een scherpe inkoopprijs voor de slijters bieden wij deze promotie tools aan. Het betreft ons standaard assortiment cognac François Peyrot . Elk buisje is voorzien van een buissticker met tekst van de cognac en jaargang. Zoals bekend Sélection , 6 jaar gerijpt, VSOP van 12 jaar, vervolgens Napoleon 18 jaar op fust, en de XO met 25 jaar rijping en tenslotte de Heritage, inmiddels 59 jaar. Unieke gelegenheid om met beperkte uitgaven uw cognac te proeven.

Ontdek , Proef en koop later de fles

Ontdek , Proef en koop later de fles

Collectie François Peyrot  in cilinder buisjes met inhoud 25 ml.

Ontdek , Proef en koop later de fles

Uiteraard mogen de likeuren op Cognac basis niet ontbreken. Het Cognac huis François Peyrot onderscheidt zich van de andere cognac huizen door een collectie likeuren met toevoeging van 1 jaar oude cognac. Volgens familie traditie gebruikt men zuivere fruitextracten ten einde heerlijke smaken te creëren. In ons assortiment ” les Liqueurs & Cognac ” treft men Châtaigne, kastanje likeur, Poire Williams, peren likeur, Orange, sinaasappel likeur, Pêche, perzik likeur.  En tenslotte de Mûre, de bramen likeur . Deze laatste likeur vormt een perfecte match met de Champagne Francis Orban , de frisse fruitige cocktail ” Mûre Royal ” .  Inmiddels hebben enkele restaurants ook de buisjes ontdekt , als begeleider van diverse gerechten. Tot slot bieden de buisjes mogelijkheden tot promotie in een pakket.

Ontdek , Proef en koop later de fles

Ontdek , Proef en koop later de fles

Pineau des Charentes  in cilinder buisjes met inhoud 25 ml.

Met name de Kaas en Delicatesse zaken zijn erg gecharmeerd van de mogelijkheden met de buisjes. Immers een ideale kans om de Pineau des Charentes te combineren met een bijpassende kaas in een pakketje. Wellicht later gevolgd door de verkoop van de fles. Voor de slijter om de klant met de Pineau des Charentes te laten kennismaken. Vaak wordt deze heerlijke versterkte wijn vergeten, terwijl het toch als fris, fruitig en gekoeld aperitief zeer gewaardeerd wordt.

Ontdek , Proef en koop later de fles

Ontdek , Proef en koop later de fles