Echoput, Ambassadeur voor François Peyrot

Echoput, Ambassadeur voor François Peyrot

15 oktober 2015

De Echoput!

Het luxe 5-sterren Hotel de Echoput op de Veluwe in Apeldoorn met haar Toprestaurant. Sinds enkele jaren schenkt Restaurant de Echoput cognacs en likeuren van François Peyrot. Tevens wordt de kaasschotel verrijkt met de Pineau des Charentes

Echoput, Ambassadeur voor François Peyrot

Dit Design Hotel met toprestaurant , gespecialiseerd in wild en wijn-spijs combinaties, bevindt zich in de bossen van Paleis het Loo. Niet alleen perfect voor een culinair weekend . Maar ook om te vergaderen in een van de luxe zalen. Of als trouwlocatie voor een onvergetelijke trouwdag. Bijvoorbeeld voor feesten en partijen, heisessies, teambuilding en kookworkshops. Bovendien kent De Echoput , in bezit van de familie Klosse een lange geschiedenis . o.a. de waterput van Lodewijk Napoleon en het theehuis van koningin Wilhelmina. De Echoput  is trots op zijn koninklijke roots in de kroondomeinen.

Volop genieten van de dranken van François Peyrot

Op 18 november 2017 hebben wij weer de voorraad uit de collectie François Peyrot bij de Echoput aangevuld. Dit betekent , dat U volop kunt genieten van 5 jaargangen Cognac François Peyrot. Alsmede de likeuren Orange, Châtaigne en Poire Williams. Tot slot de Pineau des Charentes Blanc en Rubis sur Merlot als begeleider van de kaasschotel. Kortom toegevoegde waarde bij de voortreffelijke gerechten van Restaurant de Echoput in de komende feestmaand.