Quote proefde Grappa Amarone van Lorenzo Inga

Quote proefde Grappa Amarone van Lorenzo Inga

Recentelijke proefnotitie van Quote over de gelagerde Grappa Amarone van Lorenzo Inga:

De amber achtige kleur verraadt direct, dat deze Grappa op hout is gelagerd. De geur is zacht en vriendelijk, doet een beetje denken aan de kenmerkende odeur van nieuwe leren schoenen. De smaak is sympathiek , begint zoetig met kaneel en eindigt in een licht, nootachtig bittertje. Op de achtergrond komt het hout van de vaten mooi terug. Plezierige Grappa als slot bij een rijkelijk diner. Een must voor de liefhebber van Italiaanse slaapmutsjes. Ideaal als geschenk , creatieve fles 0,5 ltr. verpakt in stijlvolle koker.

Quote proefde Grappa Amarone van Lorenzo Inga

Naast deze gelagerde Grappa, hebben wij in het assortiment Grappa Barolo, Grappa Brunello en Grappa My Barrique .Bovendien worden deze grappa’s  o.a. geschonken bij Ristorante da Mario in Deventer en Ristorante da Pietro in Elburg.