Lorenzo Inga mini en maxi flessen

Lorenzo Inga mini en maxi flessen

Lorenzo Inga pakt het groots aan, maar let ook op de kleintjes!

Uiteraard wel vanaf 18 jaar !

Zoals te zien is op de afbeelding , vindt men in de collectie van Lorenzo Inga 2 uitvoeringen in Magnums met inhoud 1,5 ltr . : Limoncello en de Grappa My Barrique. Tevens in mini bottles van 20 cl. Limoncello, Amaretto en Grappa My Barrique . ( mini uitvoering Grappa gaat uit de collectie )

Lorenzo Inga mini en maxi flessen

Lorenzo Inga mini en maxi flessen

Maar ! Er is meer ! Namelijk Baby bottles met inhoud 20 cl, zoals de  Cioccolo, stroperige chocolade likeur ( niet op voorraad , maar op verzoek te bestellen in doos van 15 ) . Vervolgens Limoncello, frisse citroen likeur en Sambuca , zuivere anijs likeur. Tevens Amaretto, amandel likeur , Maestro Café , smaakvolle koffiecrème likeur en Arancello ( op verzoek te bestellen ) . Tenslotte de Grappa My Barrique.( zoals reeds vermeld gaat de 0,20 ltr. versie uit de collectie )

Tijd voor Limoncello van Lorenzo Inga

Afbeelding1

Laat het zonnetje maar schijnen!