François Peyrot VSOP Cognac, 12 jaar gerijpt

François Peyrot VSOP Cognac

François Peyrot VSOP Cognac bezit al de elegance van de Grande Champagne de Cognac.

De VSOP , very superior old pale , van François Peyrot is 12 jaar op eiken houten fust gerijpt. Het bezit al de elegance van een gerijpte Grande Champagne de Cognac. In Frankrijk is Champagne een algemene aanduiding voor terreinen met kalkrijke bodems. Hoe kalkrijker de bodem is , hoe verfijnder de cognac. En dit geldt uiteraard ook voor cognac huis François Peyrot . De kleur van de VSOP is glinsterend geel amber en bezit een aangename vanille geur. Kortom rond en zacht. De VSOP cognac van François Peyrot heeft een elegante en rijpe smaak. In een chique geschenkdoos is het een ideaal cadeau voor de cognac liefhebber. Tot slot een mooie prijs en kwaliteit verhouding.

François Peyrot VSOP Cognac

François Peyrot VSOP Cognac ,

François Peyrot  pakt het groots aan. VSOP  in Magnum van 1,5 liter. Drink wel met mate ( n ).

François Peyrot VSOP Cognac