François Peyrot Sélection Cognac, de ideale opstart van een grande champagne de Cognac.

François Peyrot Sélection Cognac

Sélection , mooie start van een cognac in ontwikkeling.

dit is de opstart Cognac van François Peyrot. Direct is al herkenbaar de kwaliteit van het cognac huis François Peyrot. Deze cognac is 3 tot 6 jaar gerijpt op eiken houten fust  en bezit een licht amber kleur. Wat het bouquet betreft, heeft het een soepele geur van lichte wijnbloesem. De smaak is wat pittig en maakt deze cognac zeer geschikt voor cocktails en mix drankjes. Enkele restaurants gebruiken de François Peyrot Sélection cognac voor het flamberen in de keuken of aan tafel bij het Tipan gerecht in het Chinese Restaurant. Tevens is een scheutje Sélection heerlijk in de kreeftensoep of in de koffie. Wellicht zijn er nog vele andere combinaties te bedenken.

François Peyrot Sélection Cognac

François Peyrot Sélection Cognac

ook verkrijgbaar in miniaturen van 3 cl , handig in relatie of kerst pakket of als proefflesje.

François Peyrot Sélection Cognac