20 jaar 0ude Armagnac van Château Gensac

Dit is het pronkstuk van dit bijzondere kasteel in ZW Frankrijk . Twintig jaar gerijpt op nieuw Frans eiken fust . Zeer hoge waardering 94/100 van Andreas Larsson , sommelier nummer 1 in de wereld . Deze Armagnac trekt wat betreft uitstraling reeds de nodige aandacht . Gevuld in een moderne fles met een vinolock stop , dat bestaat uit glas en hout . Hierop staat een paard afgebeeld , symbool van het Armagnac huis . Eigenaar Jan Schuermann probeert bijzondere dranken te maken , die een balans vormen van traditie en moderniteit . De 20 jaar oude Armagnac bezit een complexe neus met kruidenaroma’s en amandelen . Het brengt een pallet van frisheid teweeg met een mooi samenspel , rijk aan tannines en een aangename rondheid . De geweldige aanhoudende magie van smaken geven een intense , warme lange en harmonieuse afdronk . Geef deze prachtige Armagnac ruimte en tijd in het glas . Het zal resulteren in een heel bijzondere ervaring , zoals Jan het ook bedoeld had . Voor de Cognac liefhebbers een uitstapje naar het zuidelijk broertje met een scherp randje Dit maakt het tevens interessant voor de Whisky fan .

Armagnac van Château Gensac , moderniteit en traditie