Les Chevaliers

Schenk uw geliefde deze heerlijke versterkte wijn .

Schenk vervolgens een glaasje in en geniet samen van deze bijzondere vin de liqueur . Happy Valentine’s Day met de wijnlikeur Chevalier . Chevalier Blanc : Laat de ideale beelden van vroeger herleven . Zoals te zien op het etiket , de witte ridder op het witte paard . Vers druivensap van 100 % Ugni Blanc vermengd met 6 jaar op eikenhout gerijpte Armagnac . Houtsmaken met tonen van honing en kweeperen . Lekkere wijn met een boost , 17 % alcohol .

Chevalier Blanc

Mogelijk heeft de Chevalier Noir , symbolisch gekozen , zijn naam te danken aan de lange geschiedenis van het 13e eeuwse Chateau de Gensac Hoewel zwart een onaangenaam gevoel van rouw kan geven , is met deze drank het tegenovergestelde waar . Vers druivensap van 100 % Tannat druivensoort , toegevoegd 6 jaar op eikenhouten fust gerijpte Armagnac . Voor menige portliefhebber een smakelijk avontuur . Lekker als gekoeld aperitief of als begeleider van een kaasschotel .

Chevalier Noir

Chevaliers Noir en Blanc zijn eigentijds met respect voor tradities .

Zo ook als Valentijns cadeau !