Lorenzo Inga let op de kleintjes

Lorenzo Inga let op de kleintjes

Uiteraard wel vanaf 18 jaar .

Momenteel bestaat ons assortiment uit Vijf mini bottles met inhoud van 20 cl. Allereerst de Limoncello , die fris en puur van smaak is. Volgens de familie traditie geproduceerd met de beste citroenschillen en citroensap uit Sicilië . Dan uit de likeuren serie de Amaretto , wederom conform oud recept met ingrediënten van bitterkoekjes uit Gavi . Vervolgens de Sambuca, die zijde zacht van smaak is . En op basis van anijszaad en diverse geheime andere ingrediënten gedestilleerd wordt. Tenslotte de laatste likeur Cioccolo, een echte volle, dikke Chocolade likeur. Bijna stroperig met een heerlijke milde smaak en een fluweelachtige geur van chocola. Uitermate geschikt om puur te drinken of over ijs te schenken. In principe de Italiaanse versie van Dame Blanche.

Lorenzo Inga let op de kleintjes

Lorenzo Inga let op de kleintjes

Uitermate geschikt als geschenkartikel of in relatie pakket.

Lorenzo Inga let op de kleintjes

Tot slot hebben wij in onze collectie de Grappa, My Barrique . Niet alleen als mini flesje , maar ook met inhoud van 0,5 liter en in speciale cadeau koker verpakt. Onderscheidend is deze premium Grappa , die gedistilleerd is in de Piedmont regio. En is gemaakt uit een blend van 4 druivensoorten, terwijl het 3 jaar gerijpt is op fust.

 

Nogmaals NIX Alcohol; onder de 18 jaar !