Tinnen Drinkbekers

Verscholen in ons magazijn kwamen wij deze unieke drinkbekers tegen . Het is een restant van voorraad uit onze vorige activiteit , als detailhandelszaak . De goblets zijn nog als nieuw , keurig verpakt in een doos . Er zijn twee uitvoeringen , namelijk een leeuwenkop en een tijgerkop . Pewter is de betiteling voor het metaal dat gebruikt is , een legering van 97 % zuiver tin en 3 % antimonium . De hand gepolijste producten zijn duurzaam , blijven mooi , en krijgen geen roest aanslag . Pewter heeft de eigenschap , dat het goed geleidt . Uw lekker gekoelde speciaal biertje blijft in deze beker ook koud. Bij uitstek zijn de bekers geschikt voor bier , maar gevuld met Champagne , cava of prosecco biedt het ook mogelijkheden . Tenslotte kunt u deze tinnen goblets ook gebruiken voor uw favoriete cocktail . De fraai gedecoreerde tinnen glazen met verfijnde details in de koppen van de leeuw en de tijger misstaan zeker niet als ornament . Een mooie decoratie in uw barretje . Op dit moment hebben wij nog 7 tijger en 6 leeuw exemplaren . Als bijzonderheid hebben wij ook nog een beschilderde uitvoering van de leeuwen kop . De hoogte van de bekers zijn 14 cm . Omdat wij geen verkooppunten voor deze artikelen hebben , verkopen wij deze ambachtelijke producten van Kings Pewter direct aan de particulier . De prijs per stuk is 30,00 euro excl. eventuele verzendkosten . Voor de enthousiaste liefhebber , die de gehele collectie wil afnemen , kunnen wij een speciale prijs maken .

Keep it cool with Pewter

Fine detailed drinking mugs

Special offer for these items of Kings Pewter . Height 14 cm . Composed of 97 % pure tin & 3 % antimony . Very durable , no colour change and your cold beer stays cool in the goblet . Also useful for champagne or your favorite cocktail . As you see in the above picture , the items are also well exposed for decoration . We only have 7 tiger and 6 lion items in stock . As a speciality 1 handpainted lion extra . These fine pieces of real craftsmanship we sell for 30,00 euro each . Are you interested for the total collection , then we can make a special deal . Of course we can ship these products abroad for which extra costs will be charged for shipping . We hope these fine detailed products will find its way to the real Pewter lovers . Interested ? Just send a mail to drenth@drenthinternational.nl , owner Ger Drenth

Only 1 piece of painted Pewter