Pink Champagne Francis Orban voor Valentijnsdag

Pink Champagne Francis Orban voor Valentijnsdag

Pink Champagne Francis Orban voor Valentijnsdag

Vul de glazen op Valentijnsdag om samen te proeven. Rosé Champagne van Francis Orban , fris , boomgaard fruitig en bruisend. Zeer toepasselijk voor deze dag van geliefden en liefdesuitingen. Geniet van dit godenvocht , ook in de winterperiode met bijvoorbeeld milde zachte kaas . Uiteraard matcht de Pink Champagne ook goed met een toastje gerookte zalm of gerookte paling.Deze Blanc de Noir bestaat uit 100 % Pinot Meunier druivensoort , de favoriet waarmee Francis Orban zich onderscheidt . De consumenten advies prijs is  31,00 euro per fles , hoewel dit per verkooppunt kan verschillen.

Champagne Francis Orban Rose

Happy Valentine’s Day met Champagne Rosé Francis Orban

Verras uw geliefde met deze heerlijke Champagne en laat de miljoenen belletjes oprijzen in uw glazen. Vanzelfsprekend zijn de verwerkte druiven afkomstig van het eigen landgoed in de la Vallée de Marne .Uitsluitend 100 % Pinot Meunier druif , verdeeld in 50 % jaar van botteling en 50 % reservewijn, waarvan 14 % rode Pinot Meunier. Traditioneel rijping sur lattes , in de wijnkelders gedurende 24 maanden. In de neus herkent men noten van rood fruit, zoals kruisbes, aardbei , frambozen en kersen. Laat uw tong strelen met deze ambachtelijke drank en de smaakpapillen in uw mond verrijken . Tot slot een aangename lange afdronk. Dit zal toch bij moeten dragen tot een feestelijke Valentijns Dag.

Natuurlijk ook na de Valentijnsdag !!!!!!